Friday, August 10, 2012

Kabinettepudding Muhallebi Tarifi


Written on Ağustos 9th, 2012 by admin








Malzemeler




  • Yağ, buz ve tuz form için.





  • 1/3 litre süt





  • 125 gr. krem şanti





  • Vanilya





  • Meyveler:





  • 50 gr. kayısı,





  • 50 gr. kiraz





  • 5 gr. un





  • Meraschino 1/16 litre





  • 100 gr. şeker Çikolata





  • 6 yumurta sarısı





  • 3 yaprak jelatin





  • Krem şanti





  • 1/4 litre Bisküvi







Tarif




  • Yumurta sarısı şeker, un ve vanilya süt ile buharda kalın bir kıvamda çırpılır.





  • 3 kaşık sıcak suda çözülen krem şantiyi küp içinde kesilen Maraschino’yu çekmiş çikolata, bisküvi içine karıştırılır, sonra hafif ıslatılmış pudding kalıbına bir sıra meyve bir bir sıra krema şeklinde dökülür ve buzluğa koyarak 2 saat bekletilir ve çıkarılınca krem şanti ile süslenir.







You can leave a response, or trackback from your own site.

No comments:

Post a Comment